Showcase Scenario

donderdag 4 juli 2019, 10:30 - 12:00 uur
EYE, Cinema 2

De Nederlandse Filmacademie nodigt u van harte uit voor de Scenario Showcase van Lichting 2019 – een gerepeteerde presentatie van werk van onze getalenteerde, afstuderende scenarioschrijvers, gelezen en gespeeld door professionele acteurs.

Deze showcase biedt u de gelegenheid om – naast de films die vertoond worden tijdens het Keep an Eye Filmacademie Festival – kennis te maken met recent werk van de nieuwe scenariolichting. Hun diverse stemmen en verhalen zullen in korte, dialoogrijke scènes gepresenteerd worden. Het Schrijfpaleis ontmoet De vloer op. Sommige scènes zijn afkomstig uit de speelfilmscripts van de scenarioschrijvers, andere scènes zijn speciaal voor deze voorstelling geschreven.

Schrijvers
Chiara Aerts, Perla Vita Beerens, Amira Duynhouwer, Bodil Matheeuwsen, Douwe Nagelmaker, Thomas van Noort, Elvira Porcedda & Mathijs Mulder. 

Tekstbegeleiding
Don Duyns 

Regie 
Pepijn Cladder

Delen