Voorbereiding Beroepspraktijk:​​​​​​​ Erik Willems over Pitchen en Presenteren

maandag 15 februari 2021, 17:15 - 18:45 uur
Online / Livestream

Op tien maandagen in studiejaar 2020-2021 organiseert de Filmacademie van 17.15-18.45 uur een lezing voor studenten en alumni ter oriëntatie op de Beroepspraktijk. 

Op maandag 15 februari vertelt Erik Willems over Pitchen en Presenteren.

Hoe start je een verhaal, presentatie of pitch op een manier dat mensen willen luisteren? Hoe bouw je je verhaal of presentatie op? Wat moet je zeker doen en wat zeker niet? En wat is de invloed van je non-verbale communicatie op je verhaal? 

In deze workshop-sessie bespreekt Erik Willems een aantal fundamentele zaken die bij het pitchen en presenteren van plannen vaak geen aandacht krijgen. Welke valkuilen zijn er, wat doe je met spanning en wat voor onbewust gedrag beïnvloedt je verhaal. Moet je een geboren verteller zijn of kan je het misschien ook gewoon leren?

Erik Willems heeft een achtergrond in het theater en maakte voorstellingen o.a. bij ITA, de Parade, Theater aan Zee en Stichting Nieuwe Helden. Hij is docent stage performing op het Koninklijk Conservatorium in Den Haag en gastdocent op het Conservatorium van Amsterdam en geeft ook communicatie trainingen in het bedrijfsleven vanuit zijn ervaring in het theater, onder andere bij KPMG en COC-Amsterdam. 
 
Online lezing
Deze lezing vindt online plaats. De link naar de online omgeving wordt vooraf gestuurd naar iedereen die zich heeft gemeld.

Aanmelden kan via deze link. 

Delen