Online talkshow Keep an Eye Filmacademie Festival X FOCUS: World Building

donderdag 06 oktober 2022, 10:00 - 22:00 uur
Online

Online talkshow: FOCUS World Building
 
Films representeren belevingswerelden die soms heel erg lijken op de “echte” wereld en soms totaal in functie staan om iets te vertellen over ons perspectief op de wereld. In deze tweede editie van FOCUS / Keep An Eye hebben wij het over “Worldbuilding” en hoe het wordt toegepast in zowel een fictie als documentaire project. Hoe werk je vanuit het concept van het project toe, naar het bouwen van de wereld?
ProductionDesigner Daan van Hapert van het EOS VFX project, Production Designer Muhammed Zekeriya Berber en Regisseur Niek Silvan van Swans Reflecting Elephants nemen ons mee in het proces van het maken van een wereld. 

FOCUS is de online talkshow van de Nederlandse Filmacademie waarin we in gesprek gaan met inspirerende makers over het filmvak en hun eigen persoonlijk weg in hun ontwikkeling als maker.
Speciaal voor het Keep an Eye Filmacademie Festival 2022 presenteren we vijf afleveringen met de studenten van Lichting ’22.

Delen