Online talkshow Keep an Eye Filmacademie Festival X FOCUS: Documentaire

zaterdag 08 oktober 2022, 10:00 - 22:00 uur
Online

Online talkshow FOCUS: Documentaire

Een bijzondere aflevering waarin wij wat meer de diepte in gaan en rondkijken in hoe je nou exact een ervaring vertaalt naar film. En belangrijker nog: vanuit welk perspectief. Jongen van hout en De Hemelse Bloem zijn twee documentaires die allebei een enorm inzicht geven in de belevingswereld van zowel een persoon als van een collectieve ervaring. Een mooi gesprek met de makers en hoe zij bepaalde beslissingen hebben gemaakt tijdens het productie en postproductieproces. Met Eva Oosterveld (Regie Documentaire), Wietger Mosch (Cinematography) en Marieke Schoenmakers (Montage 2023).

FOCUS is de online talkshow van de Nederlandse Filmacademie waarin we in gesprek gaan met inspirerende makers over het filmvak en hun eigen persoonlijk weg in hun ontwikkeling als maker.
Speciaal voor het Keep an Eye Filmacademie Festival 2022 presenteren we vijf afleveringen met de studenten van Lichting ’22.

Delen