AHK Starterscafé | Profileer jezelf online 

maandag 16 oktober 2023, 19:00 - 21:30 uur
AHK Culture Club
Kattenburgerstraat 5
1018 JA Amsterdam

Workshops * Netwerken * Drinks

Het AHK Starterscafé is een pop-up café in AHK Culture Club, vol extra-curriculaire workshops en trainingen in de vroege avond. Met een drankje in de hand maak je kennis met (oud-) studenten van allerlei disciplines. Dan leert een bevlogen expert je de fijne kneepjes van het zaken doen. Het AHK Starterscafé is altijd op maandagavond, zet het alvast in je agenda.

Wat ga je deze avond leren?
Wat vind jij als je jezelf googelt - of je project? Ben je tevreden met wat je ziet? Is dit wat je wilt uitstralen? Of kan het beter? Vanavond ontdek je hoe jij kanalen als Google, Instagram en LinkedIn in kunt zetten om jouw verhaal te vertellen. Hoe jij online op kunt vallen bij jouw doelgroep en je opdrachtgevers. 

Meld je gratis aan!*

  • Deze workshop is gratis voor studenten en net-afgestudeerden (na 2020). Je kunt je hier aanmelden.

*Ben je AHK-alumni en voor 2020 zijn afgestudeerd of ben je een externe bezoeker? Ook dan ben je superwelkom! Je kunthier een kaartje kopen. (LET OP: je komt terecht in de omgeving van de Academie voor Theater en Dans. Dat klopt! Je kunt hier je kaartje bestellen).

Over Melanie Esther
Melanie Esther is de expert van de avond. Zij is Artist Branding en Social Media Coach. Ze coacht artiesten in het vinden en vertellen van hun unieke verhaal om zo tot een sterke Branding en Social Media strategie te komen. Vanuit dat verhaal werkt ze met de artiest aan onder meer releaseplannen, (online)ticketpromotie en het vergroten van de following. 'Vind en Vertel' heet de methode die zij ontwikkelde. Melanie Esther werkt o.a. met Blanks en Typhoon en heeft eerder haar kennis gedeeld bij ESNS, Popronde, ADE BEATS en No Man's Land.

Het programma 
18:30-19:00 Een warm welkom | Ontmoet je medestudenten, vergroot je netwerk. 
19:00-21:30 Tips & tricks | De docent vertelt je alles wat jij als starter moet weten. Een nieuwe wereld gaat voor je open. Er ligt pen en papier voor je klaar, dus schrijf de tips & tricks meteen op.  
21:30-22:00 Napraten | De bar is open. Praat nog even na met je medestudenten of stel je vragen aan je docent. 

Voor meer informatie kijk op; www.ahk.nl/ondernemen/cursusaanbod/.

Graag tot maandag 16 oktober!

Delen