Starterscafé | Brood op de plank II

maandag 06 maart 2023, 17:30 - 19:00 uur
AHK Culture Club
Kattenburgerstraat 5
1018 JA Amsterdam

‘Brood op de plank hebben’: genoeg geld hebben om van te leven (Nederlands gezegde).

Schuif je met ons aan tafel? Brood op de plank luidt het nieuwe thema in van het Starterscafé. Het is een extraatje, voorafgaand aan de workshop ‘Zo schrijf je een projectplan’.

Brood op de plank biedt een warme voedzame hap én gesprekken over alles wat er komt kijken bij ondernemerschap. Brood op de plank is ‘de keukentafel’ waar alles besproken kan worden. Hoe kijk jij naar ondernemerschap? Wat betekent dat eigenlijk voor je? Maak jij je zorgen over toekomst? Hoe kijk jij naar geld verdienen? Hoe zorg je goed voor jezelf?

Over Job
Ik ben Job Leseman en ik studeer dit jaar af aan de opleiding Productie Podiumkunsten (ATD). Ondertussen werk ik al 1,5 jaar voor Project Ondernemerschap en ben ik af en toe werkzaam als freelance (creatief) producent in de culturele sector. Ondernemerschap is voor mij dit jaar actueler dan ooit, met een diploma en het werkveld al in zicht. Bezig zijn met later zorgt bij mij voor gezonde spanning en grote vragen.

Met Brood op de plank hoop ik een veilige ruimte te bieden waarin we dat met elkaar kunnen bespreken. Ik ben benieuwd hoe jij omgaat met deze thema’s en wat we van elkaar kunnen leren.

Kom, schuif aan. Je bent heel welkom. Deel ervaringen, twijfels en tips met je peers. Meld je nu aan. Wij zetten graag een bordje voor je klaar.

Bestel nu je ticket

Delen