Creatieve Krachtsessie 'Immersieve ervaringen: voorbij de headset'

dinsdag 11 juni 2024, 15:00 - 17:30 uur
AHK MakerSpace
Kattenburgerstraat 5, building 027 N
1018 JA Amsterdam

Benieuwd naar de grenzeloze mogelijkheden van immersive media, zoals VR, AR en interactieve kunst? 

Onze partner, het Centre of Expertise for Creative Innovation (CoECI), organiseert de Creatieve Krachtsessie - Immersieve ervaringen: voorbij de headset'. Onder leiding van toponderzoekers, docenten, studenten en makers zullen de nieuwste technologieën verkend worden. Erik Lint van de Academie voor Theather en Dans zal het evenement openen met de vraag: waar ligt de grens tussen het echte en het virtuele? Andere sprekers zijn o.a. mixed-media ontwerper Luna Maurer, Experience Designer Dirk Bertels, Esther Hammelburg (HvA) en kunstenaar Julia Janssen. 

Het evenement eindigt met een borrel waar AHK-studenten hun meeslepende immersive media projecten zullen laten zien. 

Mis deze inspirerende sessie niet en duik mee in de wereld van immersive media! Meer informatie en aanmelden

Delen