Heb je je keuze al min of meer bepaald en overweeg je dit jaar of volgend jaar toelating te doen? Kom dan op zaterdag 8 februari 2020 (10.30 - 15.00 uur) naar de tweede open dag van de Filmacademie en verdiep je verder in de afstudeerrichting van je keuze.

Studieleiders en (oud) studenten vertellen je in een presentatie van één / anderhalf uur alles over het vak, het curriculum en de toelating- en aanmeldingsprocedure. Ook is er volop gelegenheid om vragen te stellen. 

Deze open dag is met name gericht op potentiële kandidaten. Om jou volop de ruimte te bieden je te verdiepen in het vak van je keuze én vanwege het beperkte aantal plaatsen, is het noodzakelijk om je aan te melden.
Wij plaatsen het aanmeldformulier in januari online. Meld je aan voor onze mailinglijst als je hierover bericht wil ontvangen.

Nog meer zien van de Filmacademie? 
In juni worden alle eindexamenfilms van de studenten vertoond in EYE tijdens het Keep an Eye Filmacademie Festival. Heb je het festival gemist? Hier staan alle eindexamenprojecten van studenten op onze website.

Delen