Meld je aan voor EPAS (European Postgraduate in Arts in Sound)

Gepubliceerd op

Meld je aan voor het programma European Postgraduate in Arts in Sound voor het volgende schooljaar. De opleiding draagt bij aan meer kennis over het belang van geluid voor een filmische constructie. De opleiding biedt ook ruimte om te experimenteren met nieuwe vormen van sound design. De nadruk ligt op het samengaan van een technische, theoretische en artistieke benadering van de geluidspraktijk binnen een audiovisuele context.

EPAS richt zich niet alleen op sound designers, maar juist ook op makers uit andere disciplines. Ook richt de opleiding zich niet exclusief op oud-studenten van de meewerkende instellingen. De ambitie is om vanuit alle hoeken van Europa of zelfs de wereld ge├»nteresseerden aan te trekken. 'De bedoeling is dat de samenstelling van de groep zo divers is dat de studenten elkaar versterken.' 

Tijdens de opleiding reizen de studenten en docenten tussen de verschillende Europese instituten op en neer.

De opleiding start in september 2018 en er kunnen maximaal 10 studenten aan het programma deelnemen. De aanvragen worden door een commissie geselecteerd. Er zullen maar liefst twee aanvraagrondes plaatsvinden:

  • Ronde 1: deadline 23 februari 2018
  • Ronde 2: deadline 15 mei 2018

Meld je hier aan via het pre-registratieformulier.  

Ga voor meer informatie naar de website van EPAS of stuur een e-mail naar martine.huvenne@hogent.be.

Delen