Nieuw: de oriëntatiecursus Visual Effects

Gepubliceerd op

Het onmogelijke mogelijk maken, dat kan in de wereld van visual effects. Ben je geïnteresseerd in onze afstudeerrichting VFX & IM, of vind je het gewoon heel leuk om kennis te maken met dit vak en wil je in een paar maanden de nodige skills opdoen? Dan is onze nieuwe oriëntatiecursus misschien wat voor jou.

Vanaf september 2020 start de Nederlandse Filmacademie met dit 14-weekse programma waarin je aan de slag gaat met softwareprogramma’s Nuke en Maya. Daarnaast volg je een les over Virtual Reality en animatie en leer je meer over de bacheloropleiding Visual Effects & Immersive Media.

De cursus is parttime (van september t/m half december 2020) en dus goed te combineren met school of een baan. Tijdens twee dagdelen in de week ben je naast theorie, vooral ook bezig bent met oefening en praktijk. Lijkt dit je wat, bekijk hier dan meer meer informatie over de cursus en hoe je je kunt inschrijven.  

Delen