Volg de uitslag van de AHK Eindwerkprijs via de livestream op 21 januari

Gepubliceerd op

Op donderdag 21 januari is het zover: dan weten we wie er vandoor gaan met de felbegeerde bachelor-, master- en Publieksprijs van de AHK Eindwerkprijs! Om 16.00 uur stellen we de camera's scherp, staan de spotlights op onze genomineerden en kan jij online meekijken naar de spannende ontknoping.

We hadden je graag live in de Melkweg uitgenodigd, maar dit is helaas niet mogelijk door de huidige coronamaatregelen. Om ervoor te zorgen dat je niks mist, hebben we dit jaar een livestream. Er zijn tien projecten genomineerd van lichting 2020: vijf bachelor- en vijf masterprojecten. We hebben een bachelor- en masterprijs van € 3.000 én een Publieksprijs te vergeven.

Benieuwd naar de tien projecten die nog in de race zitten? Bekijk dan de website en maak kennis met de genomineerde alumni. In het Facebook-event houden we je op de hoogte van de laatste nieuwtjes.

Volg de livestream van de uitreiking via de Eindwerkprijs-website
Datum & tijd: donderdag 21 januari 2021 16.00 uur
Voertaal: Engels

Delen