Meld je aan voor de Oriëntatiecursussen van de Filmacademie

Gepubliceerd op

Wil je kijken of het filmvak wat voor jou is of meer ervaring opdoen op set? Op de Filmacademie bieden we komend studiejaar weer vier oriëntatiecursussen '22-'23: Productieassistent, Lichtassistent, Production designassistent of Visual Effects.

In de cursussen Productieassistent, Lichtassistent of Production designassistent van de Nederlandse Filmacademie leer je veel over het werken in een filmcrew en leer je de studierichtingen binnen de Filmacademie kennen. De cursus bestaat uit een theorie en praktijkdeel, waarbij je meewerkt op de set van eindexamenfilms.
De deadline voor aanmelding is maandag 13 juni 2022.

In de Oriëntatiecursus Visual Effects je les in softwareprogramma’s als Nuke en Maya en leer je je skills in deze programma’s te verbeteren. Hierbij gaat het om een parttime oriëntatiecursus (september t/m half december 2022) die je goed met school of een baan kunt combineren.
De deadline voor aanmelding is maandag 6 juni 2022.

Delen