Filmacademie in The Rookies Top 10 'Best Visual Effects School'

Gepubliceerd op

De Visual Effects & Immersive Media-opleiding van de Nederlandse Filmacademie is door The Rookies uitgeroepen als een van de beste ter wereld! Na Top 10 posities in 2020 en 2021, werd de opleiding dit jaar door hen bekroond tot nummer 5 van beste Visual Effects-scholen wereldwijd. En op nummer 8 in de categorie Visual Effects and Animation Schools - Production Excellence 2022

The Rookies is één van de grootste platforms voor kunstenaars op het gebied van o.a. visual effects, games, animatie en immersive media en sinds 2010 organiseren zij een competitie voor opleidingen en hogescholen in verschillende studierichtingen. Studenten over de hele wereld kunnen hun binnen de opleiding opgebouwde porfolio insturen en hierop wordt de kwaliteit van de opleiding beoordeeld.
 

Delen