Nieuwe Artist in Residence: Pablo Martinez-Zárate

Gepubliceerd op

Vanaf half oktober treedt de Mexicaanse documentairemaker, mediakunstenaar en wetenschapper Pablo Martinez-Zárate toe tot het Lectoraat van de Nederlandse Filmacademie als Artist in Residence.Zijn residentie zal zich op verschillende manieren concentreren op ‘kritische pedagogiek in tijden van crisis’, met bijzondere aandacht voor artistiek onderzoek.Omdat pedagogiek en artistiek onderzoek – en hun onderlinge samenhang – centraal staan in de onderzoeksinteresses van het Lectoraat, kijken we erg uit naar zijn komst. Lees meer

Op dinsdag 8 november om 19:30 uur geeft Pablo Martínez-Zárate de lezing: Death to the Real! Technology, artistic research and horizons of possibility in de Projectiezaal. Deze lezing is voor alle studenten en medewerkers van de Filmacademie gratis toegankelijk. Meld je aan

Delen