Experimenteer met nieuwe technieken in de VRSpace - onderzoekperiodes voor studenten vrij vanaf mei 2024

Studenten werken samen in VRSpace van de Nederlandse Filmacademie

Gepubliceerd op

Elke student van de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten die interesse heeft om te experimenteren met nieuwe technieken als Virtual Reality, Augmented Reality, motion capture, interactieve visuals en spatial audio kan hiervoor terecht bij het lab van de VRAcademy: de VRSpace.

Deze ruimte, waar je als student van de AHK gebruik van kan maken, is gehuisvest op het Marineterrein bij de AHK Makerspace. Je schrijft je in voor een onderzoekstraject van 4 tot 6 weken, waarin je niet verplicht bent om tot een eindresultaat te komen. 

Naast de VRSpace zelf staat in deze periode ook onze apparatuur, persoonlijke coaching en eventuele technische ondersteuning van onze stagiaire tot je beschikking. Ook is het soms mogelijk om een samenwerking aan te gaan met een van de Immersive Media studenten van de Filmacademie. Enige bereidheid om zelf ook aan de slag te gaan met de techniek is wel nodig. 

We nemen nog nieuwe aanvragen aan dit jaar, want vanaf 21 mei 2024 is er nog plek. Het is ook mogelijk om je alvast aan te melden voor studiejaar 2024-2025.

Klik hier voor meer informatie en het aanmeldingsformulier.

 

Delen