Showcaseprogramma: 2 & 3 juli op de Filmacademie

Expositie Production Design Lichting 2024

Gepubliceerd op

In het maakproces van een film staat samenwerken centraal. Daar zijn de eindexamenfilms van Lichting 2024 het ultieme voorbeeld van. Maar ook individueel maken de studenten een inhoudelijke en artistieke ontwikkeling door. Die wordt zichtbaar in de verschillende afstudeerprojecten die zij maken naast de eindexamenfilms. Deze projecten staan centraal in het showcaseprogramma van het Keep an Eye Filmacademie Festival op 2 & 3 juli op de Nederlandse Filmacademie.

Het showcaseprogramma is toegankelijk voor het werkveld, relaties van de Filmacademie, alle vrienden en familie van de studenten én geïnteresseerden.

Bekijk hier het programma op 2 & 3 juli en reserveer je gratis kaartje!

Delen