De Nederlandse Filmacademie is de enige specialistische hbo-opleiding in Nederland die zich volledig richt op het gehele vakgebied van film. Op de Filmacademie word je opgeleid tot nationaal en internationaal toonaangevende en ondernemende professional in het filmvak. 

Wil jij je oriënteren op de studierichtingen binnen de Nederlandse Filmacademie? Kom dan naar (één van) onze open dagen op zaterdag 16 januari 2021 (oriënteren) of zaterdag 6 februari 2021 (verdiepen).

 

Houd me op de hoogte

Meld je aan voor de open dag-mailinglijst!

Eerste open dag | oriënteren

De eerste open dag is bedoeld voor iedereen die zich nog aan het oriënteren is op een opleiding binnen het filmvak. Je bent welkom tussen 11.00 en 16.00 uur op de Nederlandse Filmacademie.
Loop binnen, wandel rond en praat met de studenten van de Filmacademie die je graag alles vertellen over de opleiding en de door hen gekozen afstudeerrichting. 

Tweede open dag  | verdiepen

Weet je al bijna zeker dat je je gaat aanmelden voor de Filmacademie? De tweede open dag in februari is bedoeld voor iedereen die de keuze voor een opleiding al min of meer gemaakt heeft en zich verder wil verdiepen in een gekozen studierichting. Kom op deze dag naar de presentaties die studieleiders en oud-studenten geven en verdiep je verder in de door jou gekozen afstudeerrichting.

Delen