De Nederlandse Filmacademie is de enige specialistische hbo-opleiding in Nederland die zich volledig richt op het gehele vakgebied van film. Wil jij je oriënteren op de studierichtingen van de Nederlandse Filmacademie? Bezoek dan (één van) onze open dagen op zaterdag 16 januari 2021 of zaterdag 6 februari 2021.

 

Houd me op de hoogte

Meld je aan voor de open dag-mailinglijst!

Online programma

Vanwege de huidige coronamaatregelen is het nog onduidelijk hoeveel mensen we in ons gebouw mogen ontvangen. Daarom zullen we de Open Dagen 2021 online gaan aanbieden. Wil je op de hoogte blijven van het programma? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Eerste open dag | oriënteren

De eerste open dag op zaterdag 16 januari 2021 is bedoeld voor iedereen die zich nog aan het oriënteren is op een opleiding binnen het filmvak. Tussen 11:00 en 16:00 uur staan studenten en docenten online voor je klaar om al je vragen over de Nederlandse Filmacademie te beantwoorden. Ook kan je op deze online dag minicolleges volgen over het filmvak en films van studenten bekijken.

Tweede open dag  | verdiepen

Weet je al bijna zeker dat je je gaat aanmelden voor de Filmacademie? De tweede open dag op zaterdag 6 februari 2021 is bedoeld voor iedereen die de keuze voor een studierichting al min of meer gemaakt heeft. Kom op deze dag naar de presentaties die studieleiders en oud-studenten geven en verdiep je verder in de door jou gekozen afstudeerrichting.
 

Delen