Programma Open Dag zaterdag 16 januari 2021

Op de eerste Open Dag van de Nederlandse Filmacademie staan studenten en docenten voor je klaar om al je vragen over de Nederlandse Filmacademie te beantwoorden. Je kunt je heel algemeen oriënteren op alle aspecten van het filmvak, het onderwijsprogramma en de studierichtingen en de oriëntatie cursussen die de Nederlandse Filmacademie biedt: Regie fictieRegie documentaireCinematographyProductieScenario - Sound designProduction designMontageVisual Effects & Immersive media

Alle informatie over de studierichtingen vindt je ook in onze brochure.

Inschrijven Open Dag

Meld je aan via het formulier onderaan deze pagina

Online programma

Vanwege de huidige coronamaatregelen is het nog onduidelijk hoeveel bezoekers we in ons gebouw mogen ontvangen. Daarom zullen we de Open Dagen van 2021 online gaan aanbieden, waarin we onderstaande programma onderdelen aanbieden:

  • studenten aan het werk | studenten ontvangen je in hun eigen lokalen, studio's en werkruimtes. Op sommige plekken kun je per afstudeerrichting zien waar ze mee bezig zijn. In studio's en kantoren kun je over hun schouder meekijken, hoor je waar ze aan werken en heb je volop mogelijkheid om te praten en je vragen te stellen.  
     
  • films | in de eigen bioscoopzaal (het hart van het gebouw) kun je het resultaat zien van waar studenten van de Filmacademie samen aan gewerkt hebben. 
     
  • introductie | directeur Bart Römer geeft een introducerende presentatie over de Nederlandse Filmacademie.

Aanmeldformulier Open Dag 16 januari 2021

Aanmeldformulier Open Dag za 16 januari 2021

Persoonsgegevens
Ja, ik meld me graag aan voor de Open Dag op za 16 januari 2021
Delen