Programma Online Open Dag zaterdag 6 februari 2021

Wil je vandaag de Tweede Online Open Dag bezoeken? Meld je aan via onderstaand aanmeldformulier en ontvang de link naar de online omgeving!

Heb je je keuze al min of meer bepaald voor een studierichting en overweeg je dit jaar of volgend jaar toelating te doen? Kom dan naar de tweede online open dag van de Filmacademie en verdiep je verder in de afstudeerrichting van je keuze.

Deze open dag is met name gericht op potentiële kandidaten. Om toegang te krijgen tot de online omgeving van de tweede open dag, is het noodzakelijk je aan te melden.

Inschrijven Open Dag 6 februari 2021

Meld je aan via het formulier onderaan deze pagina

De Q & A Rondes

Het belangrijkste bestanddeel van de dag zijn de informatierondes die door de negen afstudeerrichtingen en de oriëntatiecursussen worden gegeven. Studieleiders en (oud) studenten vertellen je in een online presentatie alles over het vak, het curriculum en de toelating- en aanmeldingsprocedure. 
Verder kun je informatie krijgen over de propedeuse en de toelating & aanmelding

Op basis van online presentaties kan je al je vragen stellen in de Q & A rondes op deze Open Dag:

- per afstudeerrichting zijn er drie Q & A rondes
- aanvang informatierondes: 10.30 uur, 12.00 uur en 14.00 uur
- de rondes duren ongeveer 45 minuten.
- je kunt bij maximaal drie afstudeerrichtingen een Q & A ronde volgen

Nog meer zien van de Filmacademie?

Elk jaar worden alle eindexamenfilms van de studenten vertoond in EYE tijdens het Keep an Eye Filmacademie Festival. Heb je het festival gemist? Hier staan alle eindexamenprojecten van studenten op onze website.

Delen