Programma Open Dag zaterdag 6 februari 2021

Heb je je keuze al min of meer bepaald en overweeg je dit jaar of volgend jaar toelating te doen? Kom dan naar de tweede open dag van de Filmacademie en verdiep je verder in de afstudeerrichting van je keuze.

Studieleiders en (oud) studenten vertellen je in een presentatie van één / anderhalf uur alles over het vak, het curriculum en de toelating- en aanmeldingsprocedure. Ook is er volop gelegenheid om vragen te stellen.

Inschrijving start 8 december 2020

Je kunt je vanaf 8 december 2020 voor de tweede Open Dag inschrijven.

De informatierondes

Het belangrijkste bestanddeel van de dag zijn de informatierondes die door de negen afstudeerrichtingen en de oriëntatiecursussen worden gegeven. Verder kun je informatie krijgen over de propedeuse en de toelating & aanmelding

- per afstudeerrichting zijn er drie rondes
- aanvang informatierondes: 10.30 uur, 12.30 uur en 14.30 uur
- de rondes duren één a anderhalf uur
- je kunt bij maximaal drie afstudeerrichtingen een informatieronde volgen
- in verband met de verwachte drukte kunnen ouders en vrienden niet aanwezig zijn bij de informatierondes

Deze open dag is met name gericht op potentiële kandidaten. Om jou volop de ruimte te bieden je te verdiepen in het vak van je keuze én vanwege het beperkte aantal plaatsen, is het noodzakelijk om je aan te melden. Dit kan vanaf 8 december 2020.

Nog meer zien van de Filmacademie?

Elk jaar worden alle eindexamenfilms van de studenten vertoond in EYE tijdens het Keep an Eye Filmacademie Festival. Heb je het festival gemist? Hier staan alle eindexamenprojecten van studenten op onze website.

Delen