Jaarlijks organiseert de Filmacademie twee verschillende open dagen met elk een eigen programma. De eerste open dag is bedoeld voor iedereen die zich nog aan het oriënteren is op een opleiding binnen het filmvak. De tweede open dag is bedoeld voor iedereen die de keuze voor een opleiding al min of meer gemaakt heeft. Op die tweede open dag bieden we je de mogelijkheid om je te verdiepen in de opleiding.

 

Open dagen Filmacademie

Meld je aan voor de mailinglijst!

Eerste open dag | oriënteren (zaterdag 19 januari 2019)

Je bent op zaterdag 19 januari 2019  welkom tussen 11.00 en 16.00 uur. Loop binnen, wandel rond en praat met de studenten van de Filmacademie die je graag alles vertellen over de opleiding en de door hen gekozen afstudeerrichting. Lees hier meer over het programma. 

Tweede open dag  | verdiepen (zaterdag 9 februari 2019)

Weet je al bijna zeker dat je je gaat aanmelden voor de Filmacademie, kom dan naar de presentaties die studieleiders en oud-studenten geven en verdiep je verder in de door jou gekozen richting. 

Wil je meer informatie, mail dan naar filmacademie@ahk.nl. 

Wil je toelating gaan doen voor de Filmacademie, lees dan hier hoe je dat doet. En doe het vóór maandag 25 februari 2019 (17.00 uur)

Commercial "Hoe kom je d'r op?"

Wild Wild West

Over de commercial

Vast onderdeel van het afstuderen is het commercialblok. In 2012 werd er ook een commercial gemaakt voor de Filmacademie zelf. Veel academiestudenten, workshoppers, acteurs, figuranten en (gast-) docenten werkten mee. De commercial ging eind juni 2012 in première en werd vertoond tijdens het Keep an Eye Filmacademie Festival. 

In 2013 won de commercial de (gedeelde) Young Directors Award 

Delen