Twee verschillende open dagen: oriënteren of verdiepen

Jaarlijks organiseert de Filmacademie twee verschillende open dagen met elk een eigen programma. De eerste open dag is bedoeld voor iedereen die zich nog aan het oriënteren is op een opleiding binnen het filmvak. De tweede open dag is bedoeld voor iedereen die de keuze voor een opleiding al min of meer gemaakt heeft. Op die tweede open dag bieden we je de mogelijkheid om je te verdiepen in de opleiding. 

Eerste open dag - oriënteren (reeds geweest)
Loop binnen, wandel rond en praat met de studenten van de Filmacademie die je graag alles vertellen over de opleiding en de door hen gekozen afstudeerrichting.

Tweede open dag  - verdiepen (zaterdag 10 februari 2018)
Weet je al bijna zeker dat je je gaat aanmelden voor de Filmacademie, kom dan naar de presentaties die studieleiders en oud-studenten geven en verdiep je verder in de door jou gekozen richting. Lees meer

Wil je meer informatie, mail dan naar filmacademie@ahk.nl. 

Wil je toelating gaan doen voor de Filmacademie, lees dan hier hoe je dat doet. En doe het vóór maandag 26 februari 2018 (17.00 uur)

Open dag op 10 februari 2018

Open dag - verdiepen - 10 februari 2018

Aanmelden

Commercial "Hoe kom je d'r op?"

Over de commercial

Vast onderdeel van het afstuderen is het commercialblok. In 2012 werd er ook een commercial gemaakt voor de Filmacademie zelf. Veel academiestudenten, workshoppers, acteurs, figuranten en (gast-) docenten werkten mee. De commercial ging eind juni 2012 in première en werd vertoond tijdens het Keep an Eye Filmacademie Festival. 

In 2013 won de commercial de (gedeelde) Young Directors Award 

beeldimpressie eerste open dag - zaterdag 21 januari 2017

Delen