The Wild Wild West

Studenten van het derde jaar maakten met hulp van veel vrijwilligers (studenten uit andere jaren, oudstudenten, docenten, acteurs, sponsors) een voorlichtingsfilm over de Nederlandse Filmacademie. Bekijk hier de hele film of kom naar de Open dag op zaterdag 16 januari en bekijk 'm op groot doek in de bioscoop van de Filmacademie. 

 

Wanneer de nieuwsgierige Donnie zich vergaapt aan het imposante, groene gebouw van de Nederlandse Filmacademie, krijgt hij van een voice-over stem de opdracht om een rolletje gaffertape te gaan zoeken. Tijdens deze zoektocht komt hij terecht in situaties die hem soms in benarde posities brengen. The Wild Wild West, een roadmovie door de Nederlandse Filmacademie en de wereld van cinema.

scenarist Joeri Kloppert, Jamille van Wijngaarden
regisseur Jamille van Wijngaarden
producent Julia Notenboom, Julia Oosterhoff
eerste regieassistent Eva Verweij
cinematography Tijn Sikken
gaffer Gijs Wilbers
production designer Pjotr Laktionov
art director Laurie Michel
kostuumontwerp Mirjam Smit
production sound mixer Diamo da Costa
sound design Hanza van der Veer
rerecording mixer Christiaan Labib
montage Maarten Ernest
componist Hans Nieuwenhuijsen
vfx supervisor Jeffrey van den Heuvel

met Daniel Cornelissen, Hans Hoes, Steven Joles, Dennis van Beusekom, Raymond Thiry, Chris Zegers, Freek de Jonge, Yannick Jopzefzoon, Anna Keuning, Teun Kuilboer, Samira Id Bella, Chava Voor in ’t Holt, Wouter Zweers, Carolien Spoor, Lilou Dekker, Sahil Amar Aïssa, Sebastiaan Frowijn, Simon van Lammeren, Dion Tombal.

Delen