VRSpace

Elk jaar kan je je als student van de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten aanmelden voor een onderzoeksperiode in de VRSpace op het Marineterrein, waarin je met ondersteuning en coaching van verschillende specialisten je concept kunt onderzoeken en ontwikkelen met de nieuwste technieken zoals Virtual Reality, Augmented Reality, motion capture, interactieve visuals en spatial audio. Je kan alleen werken, in cross-over samenwerking met studenten van andere AHK-faculteiten of met creatieve start-ups.

De VRSpace is gevestigd in de MakerSpace van de AHK op het Amsterdamse Marineterrein. 

 

Aanmeldformulier VRSpace

In bovenstaande video vertellen Immersive Media student Britt Reijners en ATKA student Jay Henareh over hun samenwerking in de VRSpace.

Bekijk andere voorbeelden van VRSpace Projecten.

Aanmeldformulier VRSpace

Heb jij interdisciplinaire ambities? Ben jij een student van de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten en wil je ontdekken wat jij kan maken met de nieuwste technieken, zoals Virtual Reality, Motion Capture of interactieve visuals? 

Meld je dan aan voor om een periode gebruik te maken van VRSpace, waar je technisch en inhoudelijk begeleid wordt door onze docenten en je kan samenwerken met studenten van Immersive Media (Nederlandse Filmacademie).

Doorgaans kan er een periode van gemiddeld vier tot zes weken worden gereserveerd.
Je kan je elk moment aanmelden.
Op basis van je aanvraag, nemen de docenten van VRAcademy contact met je op.

VRSpace Aanmeldformulier

VRSpace Aanmeldformulier
Delen