Titus Kokosky Deforchaux

Titus Kokosky Deforchaux

Course
Productie
Class
2020
Email
titus.kd@gmail.com

Na een stage van een half jaar bij productiebedrijf Interakt volgde Titus de éénjarige cursus productie-assistentie op de  Nederlandse Filmacademie. Daar leerde hij over het produceren van projecten met kleine budgetten en kon hij een netwerk opbouwen, waardoor Titus met vertrouwen aanmelding deed voor de bacheloropleiding Productie.  

Naast de fictie- en documentaireprojecten op de academie produceerde Titus buiten school verschillende korte films, zoals de HKU-afstudeerfilms  Cavello (Sven Bresser, 2016), Fuckboy Season (Shannon Kanhai, 2017), videoclips van oa Lil' Kleine en Ronnie Flex en de korte film  Ik, Moordenaar (Kim Kokosky Deforchaux, 2019)  die tijdens het Busan International Short Film Festival in Zuid-Korea zijn internationale première beleeft.  

In zijn afstudeerjaar produceerde Titus twee fictiefilms, Donnie Mountain (Thijs Bouman, 2020)  en  Blauwe Maandag  (Gregory Samson, 2020), en de documentaire  Deepfake Therapy (Roshan Nejal, 2020).  

Na de Filmacademie wil Titus zich eerst verder ontwikkelen in de uitvoering van grotere fictieprojecten alvorens hij zijn uiteindelijke doel als  ondernemende producent waar gaat maken. 

Back to list
Share