Aaron van Daalen

Aaron van Daalen

Aaron van Daalen (Aalsmeer, 1999) studeert in 2022 af aan de Nederlandse Filmacademie bij de opleiding Visual Effects & Immersive Media. Hij ontdekte al vroeg zijn passie voor VFX.

Voordat hij begon aan zijn opleiding op de Filmacademie liep hij stages bij VFX bedrijven, waar hij de kans kreeg om zijn kennis van VFX te vergoten en zijn 3D modeling vaardigheden te ontwikkelen. Zo hielp hij mee aan films zoals Prooi (Dick Maas, 2016) en de productie van een Fulldome film.

Op de Filmacademie werkte hij mee aan zo veel mogelijk 3D projecten om zijn ervaring en kennis te vergroten. Buiten 3D skills heeft hij ook veel met andere programma’s zoals Nuke en Shotgrid leren werken. Ook heeft hij veel geleerd over communicatie binnen een groot team en hoe de omgang met andere departementen ging.

Hij is enthousiast voor komende projecten en de nieuwe uitdagingen op het gebied van 3D modeling. Hij begon zijn professionele carrière als 3D modeler bij Storm Postproductie, een van de grootste postproductiehuizen van Nederland.

 

Back to list
Share