Marre Bonke

Marre Bonke

Marre Bonke (Denekamp, 1996) is geboren en getogen in het Twentse Denekamp. Tijdens haar middelbare schoolperiode ontwikkelde ze een grote passie voor film. Ze volgde daarom in 2016 het oriƫntatiejaar bij Open Studio waar ze haar liefde voor montage heeft ontdekt.
Een jaar later liep ze stage als assistent editor bij Storm Post Production in Amsterdam. Ze werkte aan verschillende Nederlandse producties waaronder Soof: De serie seizoen 2 (Anne de Clercq, 2019), Huisvrouwen Bestaan Niet 2 (Anniƫlle Webster, 2019) en De Ludwigs (Erwin van den Eshof, 2018).

Toelating voor montage aan de Nederlandse Filmacademie was hierna niet te missen. In het derde jaar van de Filmacademie liep Marre stage bij Fatih Tura en Maarten Ernest waar ze onder andere de speelfilm White Berry (Sia Hermanides, 2022) voormonteerde en een spin-off aflevering van Mocro Maffia (Mustafa Duygulu, 2022). Daarnaast monteerde ze samen met Fatih de korte film Het Kamp (Philip Huff 2022).

Marre studeert af met de documentaire Swans Reflecting Elephants (Niek Silvan) en de twee fictiefilms Over een Pastoor op Regenlaarzen (Wessel van Wanrooij) en It Will Rain (Amir Zaza).

 

Back to list
Share