Myrthe Laarakker

Myrthe Laarakker

Course
Productie
Class
2022
Email
myrthelaarakker@gmail.com

Myrthe Laarakker (1996) startte bij de lokale radio en televisie en stroomde door naar het produceren en regisseren van een TV-productie tijdens de Nijmeegse Vierdaagse die landelijk werd uitgezonden. Via een aantal afstudeerfilms van de HKU en eigen projecten maakte zij de overstap naar de productie van films.

In 2019 produceerde zij de HKU-afstudeerddocumentaire De Prins op het Grijze Paard (Sophie van Bree) en in 2020 de St. Joost afstudeerfilm van Cleo Julia Mullis, Moon, in samenwerking met BNN-VARA. In 2021 produceerde zij We Weten Alles Al, een 50 minuten durende one-taker in het kader van het afstuderen van studenten van de Academie voor Theater en Dans in Amsterdam.

Op de Filmacademie werkte Myrthe met veel plezier aan diverse fictie-, documentaire- en commercialprojecten. Zij studeert af met twee documentaires: Filho (Tomas Ponsteen) en Jongen van Hout (Eva Oosterveld), twee fictiefilms: This is your captain speaking (Idriss Nabil) en Entertain Me (Beek Groot) en een commercial.

Back to list
Share