Roosje Vermeulen

Roosje Vermeulen

Roosje Vermeulen (1999) volgde in 2017 de cursus Productie-assistentie aan de Nederlandse Filmacademie. Gedurende deze éénjarige cursus was zij productioneel en inhoudelijk betrokken bij diverse eindexamenproducties. Vanuit de cursus stroomde ze in september 2018 door naar de bachelor Productie aan de Nederlandse Filmacademie.

In de zomer van 2018 werkte Roosje als assistent productieleider mee aan speelfilm De Libi (Shady El-Hamus) bij productiehuis The Rogues. In de zomer van 2019 was ze onder hetzelfde productiehuis en binnen dezelfde functie betrokken bij speelfilm I Don’t Wanna Dance (Flynn von Kleist). In 2020 produceerde ze de St. Joost afstudeerfilm Moon (Cleo Julia Mullis) in samenwerking met 3LAB en BNN-VARA. In 2021 produceerde ze afstudeerproject We Weten Alles Al van studenten aan de Amsterdamse Toneelschool en Kleinkunst Academie.

Roosje studeert dit jaar af met de documentaire Filho (Thomas Ponsteen), de fictiefilms Entertain Me (Beek Groot) en To Break A Butterfly (Kate Hummel) en een commercial.

Back to list
Share