Kasper van Beek

Kasper van Beek

Opleiding
Productie
Lichting
2014
Specialisatie

Creative Producer

Website
www.fonkfilm.nl
Contact
Facebook

Voor zijn studie aan de Filmacademie studeerde Kasper film aan de Montana State University en werkte hij in Nederland vier jaar fulltime in de praktijk; hij werkte mee aan onder meer speelfilms en commercials. Ook is hij altijd blijven schrijven en heeft hij vier korte films geregisseerd voordat hij werd aangenomen aan de academie.

Kasper heeft zich aangemeld voor de afstudeerrichting creative producer om zich op de Filmacademie meer inhoudelijk te gaan ontwikkelen.

Hij heeft het scenario geschreven voor de eindexamenproductie Levenslang & Gelukkig (2014, Jamilla van Wijngaarden), was de regie-assistent bij Onbeperkt (2014, Tom van Blommestein) en produceerde de visual-effects film De Sleutelbewaarder (2014, Joost Reijmers).

Zijn droom is om zich meer te kunnen gaan richten op speelfilms.

LEVENSLANG EN GELUKKIG HAPPILY NEVER AFTER – scenarist screenwriter
DE SLEUTELBEWAARDER THE KEYMASTER – producer producer
ONBEPERKT UNLIMITED – regie-assistent assistant director

Overige projecten

In het tweede jaar van de studie was Kasper uitvoerend producent van de Engelstalige speelfilm Game (2013, Miles Roston) en startte hij met twee medestudenten een eigen bedrijf: Fonk Film. Met dit bedrijf maakten zij o.a. de korte speelfilm Sky High (2013, Shady El-Hamus), die geselecteerd werd voor de Gouden Kalf Competitie tijdens het Nederlands Film Festival 2013; een pilot voor een televisieserie onder regie van Mijke de Jong, en verschillende commercials.

Terug naar lijst
Delen