Tijn Hazen

Tijn Hazen

Opleiding
Sound design
Lichting
2014
Website
www.seeingsound.nl

Een doeltreffend geluidsbeeld heeft vaak geen enkele relatie tot de werkelijkheid en een filmkader is slechts een fractie van het totaal.

In het derde studiejaar was Tijn geluidsontwerper en re-recording mixer voor de academieproductie STEEN (2013, Viktor van der Valk), die geselecteerd is op het Palm Springs Short Festival 2014.  In dezelfde periode heeft hij meegewerkt als re-recording mixer aan de buitenschoolse productie REIZIGERS IN DE NACHT (2013, Ena Sendijarevic) die ook geselecteerd is voor Palm Springs Short Festival 2014. In hetzelfde jaar was Tijn ook de geluidsontwerper en re-rerecording mixer van ESCORT, die  geselecteerd werd voor het IDFA 2013 (Panorama), en ging op premiere op Visions du Reel 2014 (Competition Internationale Courts Metrages).

ONNO DE ONWETENDE ONNO THE OBLIVIOUS– sound design, mixage sound design, re-recording mixer
ONDER ONS AMONG US – sound design, mixage sound design, re-recording mixer
NOORD OOST HARD WEST NORTH EAST HARD WEST – mixage re-recording mixer
FERNWEH FERNWEH – geluidsopname production sound mixer
VADERLAND HOMELAND – geluidsopname production sound mixer
LEVENSLANG EN GELUKKIG HAPPILY NEVER AFTER – geluidsopname production sound mixer
DE SLEUTELBEWAARDER THE KEYMASTER – post productie supervisor post production supervisor
ONBEPERKT UNLIMITED – foley recordist foley recordist

Stage

Tijn liep in de zomer van 2013 stage bij Boon & Booy waar hij mee monteerde aan de lange documentaire N (2014, Peter Krüger). Aansluitend vertrok Tijn naar Brussel om stage te lopen bij de Belgische re-recording mixer Mathieu Cox (onder meer bekend van Kid (2012, Fien Troch) en de Belgische geluidsontwerpster Valene Leroy (onder meer bekend van Le Gamin au Vélo (2011, Jean-Pierre en Luc Dardenne).

Terug naar lijst
Delen