Eva Krispijn

Eva Krispijn

Opleiding
Montage
Lichting
2018
E-mail
e.a.krispijn@gmail.com

Wat begon met korte filmpjes maken met de camera van haar ouders groeide voor Eva al snel uit tot een echte passie. Op haar zestiende reisde ze naar Amerika voor een “High School Year” waar ze tien maanden lang wekelijkse vlogs maakte en items draaide voor een lokale televisiezender. Teruggekomen in Nederland startte zij in augustus 2013 als zelfstandig ondernemer en werkte zij aan diverse filmprojecten. Na het afronden van haar opleiding aan de International School Groningen werd zij toegelaten tot de studierichting Montage aan de Filmacademie.
Tijdens haar opleiding monteerde Eva verschillende fictie- en documentairefilms. In het laatste studiejaar oriënteerde ze zich tevens op andere takken van de montage: zo leerde zij over het monteren van animatie tijdens haar eindexamenfilm The Library of Things (2018, Ruben Nijsen). Tijdens haar stage bij SBS Productions monteerde zij met strakke deadlines voor o.a. Hart van Nederland en Shownieuws. Daarnaast werkte zij mee aan filmtrailers tijdens haar stage bij Intermission Film.
Eva is multi-inzetbaar, beheerst meerdere disciplines in het filmvak en kan werken met diverse softwarepakketten. Na haar afstuderen gaat Eva zich bezighouden met nieuwe producties en wil zij zich blijven ontwikkelen in de verschillende facetten van montage.

 

Terug naar lijst
Delen