Sofie van der Meer

Sofie van der Meer

Opleiding
Sound design
Lichting
2019
E-mail
Sofievdmeer91@gmail.com

Sofie heeft vóór de Filmacademie, de opleiding Audiovisueel & Animatie Vormgeving aan het Mediacollege gestudeerd. Op het Mediacollege ontdekte zij het vak Sound Design en was op slag verliefd. Toen zij hoorde dat hier een gespecialiseerde opleiding in was, meldde zij zich aan bij de Filmacademie. Wat grijze haren, een koffie-verslaving en veel slapeloze nachten verder, studeert zij vier jaar later af met zes films. 
Sofie deed de geluidsopname en mixage bij de documentaire Ik moet niks (2019, Lieke Heil), geluidsopname bij Ningyo (2019, Timo Ottevanger), Sound Design bij Spangen (2019, Edson Da Conceicao), Sound Design bij Un Chanteur Invisible (2019, Hannah van Tassel), mixage bij (Nader te bepalen) (2019, Martijn de Vos).
Buiten de filmacademiemuren deed Sofie geluidsopname en Sounddesign voor de documentaire Een klein beetje nog (2018, Hannah van Tassel) welke later uitgezonden werd op NPO2. In de zomer van 2018 werkte zij mee aan Safe Haven (2019, Edson da Conceicao, Timo Ottevanger) die begin 2019 in première ging in het EYE.

 

Terug naar lijst
Delen