Nancy Konijn

Nancy Konijn

Opleiding
Sound design
Lichting
2022
E-mail
konijn.nancy@gmail.com

Nancy Konijn (Zaanstad, 1995), was al van jongs af aan bezig met filmpjes maken met haar zussen en vrienden. In 2013 startte zij een opleiding audiovisueel vormgeven op het Mediacollege te Amsterdam. Hier ontdekte zij haar interesse in geluid en werkte zij in 2017 bij verschillende afstudeerfilms van de Filmacademie als geluidsassistent mee (Sirene, Aimee, Bloed kruipt, Huidzeer, Zalig zijn de Onwetenden).

Na die set-ervaring kwam ze erachter dat er veel meer achter geluid zat en is in 2018 begonnen aan de opleiding Sound Design om inhoudelijker na te denken over het gebruik en inzetten van geluid bij film. Al snel groeide haar passie voor het mixen van films en heeft zij een mix stage gelopen bij Vincent Sinceretti, waarbij ze mee heeft meegewerkt aan de speelfilm Moloch (Nico Van Den Brink, 2022).

Daarnaast heeft ze de mixen verzorgd voor de afstudeerfilms Filho (Tomas Ponsteen), Eos (Razan Hassan) en Over een Pastoor op Regenlaarzen (Wessel Van Wanrooij). Ook heeft zij het sound design gemaakt voor de afstudeerfilm To Break A Butterlfy (Kate Hummel).

Terug naar lijst
Delen