Esmée Honhoff

Esmée Honhoff

Opleiding
Productie
Lichting
2023
E-mail
ehonhoff@gmail.com

Esmée Honhoff (Amsterdam, 1998) vertrok na het behalen van haar gymnasiumdiploma naar de Sydney Film School in Australië om zich te verdiepen in het maken van films. Hier ontwikkelde ze haar passie voor het filmvak en besloot ze haar opleiding voort te zetten aan de Nederlandse Filmacademie.  

In haar tweede studiejaar liep ze stage bij Cherry Pickers Filmdistributie en ze is daar tot op heden nog werkzaam als fondsenwerver. Daarnaast was zij tijdens haar studie werkzaam bij het online streamingplatform CineMember als content coördinator en werkte ze als productieassistent en productiecoördinator aan verschillende producties mee. Ze studeert dit jaar af met de documentaire A TOMATO TRAGEDY (Kiriko Mechanicus), de fictiefilm Hallelujah Amsterdam! (Mees van den Hurk) en twee commercials voor SIRE: Dat kan! (Edward de Jong) en Cool Kids (Hugo van Roosmalen). 

Esmée wil graag aan de slag gaan bij een producent om haar kennis en vaardigheden op inhoudelijk en financieel vlak verder uit te breiden. 

Terug naar lijst
Delen