Bob Hulsman

Bob Hulsman

Opleiding
Scenario
Lichting
2024
E-mail
bobhulsman58@gmail.com

Bob Hulsman (Amsterdam 2000) kan niet zonder film. Het is het enige dat hem oprecht interesseert. Zijn leven aan iets anders wijden zou onoprecht zijn, dus zodoende. Bob werkt het liefst in het slice-of-life genre. Zijn werk kenmerkt zich door een grote hoeveelheid dialoog, geloofwaardige personages en een voorliefde voor doorsnee situaties, tussen de emotionele pieken en dalen van het leven in. 
Bob studeerde af met de film Goudvink na een nauwe samenwerking met regisseur Amanuel Feben Demoz. Eerder tijdens zijn studie schreef Bob Jacques’ geluk (Ronald Zuidinga, 2022) samen met Tjeerd Dam en Tuinman (Jim Aronds, 2022). Zijn derdejaars film De was (Jetske Lieber, 2023) werd vertoond op Short Movie Sunday in het volkshotel in Amsterdam en was afgelopen april te zien als onderdeel van de homegrown en go ahead programma’s van het Go Short festival te Nijmegen.
Na zijn studie plant Bob alles op alles te zetten om een avondvullende film te schrijven en gemaakt te krijgen, ongeacht wat ervoor nodig is. 
 

Projecten

Terug naar lijst
Delen