Mats Bomers

Mats Bomers

Mats Bomers (Buurmalsen, 1998) heeft tijdens de opleiding Visual Effects & Immersive Media zich ontwikkeld als een 3D Generalist. Van sculpting, texturing tot environments heeft hij alle aspecten van 3D aangeraakt. Tijdens producties is hij niet bang om nieuwe ontwikkelingen te gebruiken.

In de stage periode van 2023 heeft Mats stage gelopen bij Planet X in Amsterdam. Hierbij heeft hij de kans gekregen om mee te draaien bij het VP (Virtual Production) team. Tijdens de stage zijn er verschillende projecten langsgekomen, hiervoor heeft hij zowel als in Unreal Engine als op set bij Ready Set Studios mee geholpen.

In zijn afstudeerjaar heeft hij aan verschillende producties gewerkt waaronder: A Taste of Friendship (Merel Hogerheijde, Sammy Shefa Idris). Tijdens deze VP en VFX gecombineerde film nam hij de rol van VP-Superviser op zich. Voor de film De anatomie van een meermin (Carmen Maria) heeft hij de Supervisie en 3D-environment art verzorgt.

Na zijn studie zal Mats zich focussen op zijn carrière om zich verder te ontwikkelen als 3D Generalist op nationaal en internationaal vlak.
 

Terug naar lijst
Delen