Jet Smit | studieleider Regie fictie

Jet heeft brede ervaring als regisseur, regie-assistent, docent, adviseur en als coördinator op het intendantbureau voor de artistieke en commerciële film (Filmfonds). Ze is afgestudeerd als dramaturg en begon met produceren van speelfilm en televisiedrama, o.m. de speelfilm Antonia en de televisieseries Madelief en Baantjer. Aansluitend werkte ze als regieassistent en script voor diverse producties in binnen- en buitenland. Van 2006 tot 2011 was ze werkzaam als coördinator op het Intendantbureau van het Filmfonds. In 2012 startte ze Jetfilm, een onafhankelijk adviesbureau voor scenario- en projectontwikkeling.

Mart Dominicus | docent Regie fictie

Mart regisseerde diverse documentaires waaronder Go West Young Man, Blind side block, 19,99 en Tour des Legendes en was werkzaam bij het Filmfonds als intendant voor artistieke speelfilms.

Gastdocenten en coaches

Onder andere: Simone van Dusseldorp (oa Briefgeheim, Kikkerdril), Mijke de Jong (oa Laila M., Joy), David Lammers (oa Langer Licht, Smeris), Michiel van Jaarsveld (oa De Maan van Anouar, De Maatschap), Iván López Núñez (oa Vlucht HS13, My Life on Planet B), Ties Schenk (oa MONK, Hoe overleef ik?)

Delen