Naar inhoud
 

Contact

Hester Mol | hoofd marketing & communicatie

Hester heeft ruime ervaring als Hoofd Marketing & Communicatie bij diverse theater- en muziekgezelschappen en festivals waaronder Het Theaterfestival, MC Theater, Calefax, Ragazze Quartet en September Me. Na het afronden van de bachelor Cultuur & Beleid volgde zij tijdens haar loopbaan diverse opleidingen (o.a. NIMA B Online Marketing, Senior Communicatieadviseur C én de leergang CRM Get Connected). Sinds 2019 is zij Hoofd Marketing & Communicatie op de Filmacademie.

Elvira Pouw | programmacoördinator & communicatie

Elvira studeerde Theater-, Film- en Televisiewetenschappen in Utrecht en deed vervolgens de Master Preservation And Presentation Of The Moving Image aan de Universiteit van Amsterdam. Na stages bij o.a. het Nederlands Film Festival, werkte zij als marketing & communicatiemedewerker bij het Cinekid Festival en Yo! Opera. 

Orville Yssel | communicatieadviseur onderwijs & events

Orville studeerde MultiMedia Vormgeving aan het Grafisch Lyceum Amsterdam dat hij in 2001 afrond. Na zijn studie is hij tot 2020 werkzaam in de creatieve en culturele sector. Van vormgeving naar compositing, visual effects, editing en productie. Hij bouwt samen met vrienden de agency “Woodpack” op en schrijft hij samen met Lise Zurne het onderzoek “Hoe Groot Is Je Wereld” (2018): een onderzoek naar diversiteit en inclusie voor de Nederlandse Filmacademie. Na de succesvolle uitwerking van een pilot programma bij Meervaart Studio is hij nu werkzaam als Communicatieadviseur Onderwijs & Events op de Filmacademie .

Mahsheed Kooshani | creative content manager

Delen
 

Contact