Juul Bovenberg | hoofd onderwijsbureau

Juul Bovenberg studeerde in 1994 af aan de Filmacademie in de richting Regie documentaire en Productie. Ze is sindsdien voornamelijk werkzaam geweest als regisseur van korte en lange documentaires die zij in samenwerking maakte met diverse omroepen. Ze won verschillende prijzen voor haar werk. Naast haar werk als regisseur was Juul ook werkzaam als coach en docent. 

Fleur van Berge | coördinator Propedeuse & Production design en schrijfcoach

Fleur studeerde Media & Cultuur (Master Filmwetenschappen) aan de Universiteit van Amsterdam. Zij werkte als opnameleider op de set van verschillende producties en werkte voor het Cinekid Festival en de Gerrit Rietveld Academie. Naast haar werk als coördinator op het onderwijsbureau is Fleur schrijfcoach op de Filmacademie.

Marieke Brouwer | coördinator roosters & VFXIM

Marieke studeerde Franse taal- en letterkunde aan de Universiteit van Utrecht. Zij werkte na haar studie enige jaren afwisselend voor het NFF en IFFR en daarna als projectcoördinator bij diverse postproductiebedrijven. Sinds 2014 is ze werkzaam op het onderwijsbureau van de Nederlandse Filmacademie als coördinator roosters en Visual Effects & Immersive Media.

Karin van den Heuvel | coördinator Sound design & Montage

Karin van den Heuvel is sinds 1988 in dienst van de academie in diverse functies. Daarvoor werkte zij onder andere als accountsecretaresse bij reclamebureau PMS & vW en als directiesecretaresse bij theater De Balie.

Dirk Achten | coördinator Scenario en Cinematography

Dirk studeerde Audiovisuele Kunsten - medium Film aan het Ritcs in Brussel. Daarna werkte hij veelal als 1st assistant-director mee aan Belgische en Nederlandse fictieprojecten en commercials, met bijzondere aandacht voor de creatieve kant van het filmmaken.

Monique Robeerst | coördinator Productie

Monique Robeerst werkt sinds 2001 bij de Filmacademie. Daarvoor werkte ze als management assistent bij de SOSA, een onderdeel van In Holland en in diverse functies bij de VNU.

Annelie Spaans | coördinator Regie

Annelie is afgestudeerd in de communicatie- en informatiewetenschappen. Na jaren op de afdeling communicatie van het Joods Historisch Museum te hebben gewerkt, is zij vanuit de 17e eeuwse synagogen het Mr. Visserplein overgestoken om de 20e eeuwse nieuwbouw van de Nederlandse Filmacademie te betrekken.
Annelie heeft gewerkt als managementassistent op de Fimacademie voor de directie en het managementteam en is sinds 2022 werkzaam als coördinator Regie.

Juri Vernooijs | digicoach

Fleur Danis | coördinator studentenzaken

Delen