Marleen Prins | hoofd communicatie

Marleen studeerde onder andere Theaterwetenschap aan de UvA. Tijdens en daarna werkte ze bij diverse culturele organisaties zoals Het Muziektheater en als beleidsmedewerker bij het Nederlands Filmfonds. Daarnaast regisseert ze met enige regelmaat muziektheaterprojecten onder andere bij het Nederlands Blazers Ensemble.

Kiki Wong | social content producer

Kiki is sinds 2012 werkzaam in de (online) communicatie. Bij ID&T werkte ze als content manager voor het merk Mysteryland. Hier was ze verantwoordelijk voor de online communities, de verschillende websites en de algehele merkbeleving. Vanaf begin 2015 raakte ze betrokken bij de culturele start-up ArtDeli. Hier deed zij de PR en communicatie. Sinds maart 2016 werkt Kiki bij de Filmacademie. 

Elvira Pouw | coördinator Regie & communicatiemedewerker

Elvira studeerde Theater-, Film- en Televisiewetenschappen in Utrecht en deed vervolgens de Master Preservation And Presentation Of The Moving Image aan de Universiteit van Amsterdam. Na stages bij o.a. het Nederlands Film Festival, werkte zij als marketing & communicatiemedewerker bij het Cinekid Festival en Yo! Opera. 

Delen
 

Contact