Prikbord Toelating Filmacademie

Wil je dit jaar toelating doen voor de Filmacademie?

En zoek je andere mensen die samen met jou kunnen werken aan je toelatingswerk voor de studierichting van jouw keuze? Zoek je bijvoorbeeld een editor of camerapersoon? Of iemand die je kan helpen met produceren? 

Je kunt hier advertenties plaatsen om in contact te komen met andere mensen die toelating willen doen.
HIervoor moet je je eerst wel registreren of inloggen om de advertenties te maken en / of de contactgegevens van andere adverteerders te bekijken. 

Dit prikbord wordt gemodereerd door de redactie van de Filmacademie. Als je een advertentie plaatst zal deze eerst door de redactie worden bekeken en geaccordeerd.

Vragen? nfa-webredactie@ahk.nl

Scenario, Lichtpersoon gezocht

12 december 2023

Ik ben bezig met mijn toelatingsfilm voor Cinematografie. Het gaat om een fictie-film. De film speelt zich af op een basisschool in Den Haag. Hiervoor ben ik opzoek naar een lichtpersoon en iemand die wil helpen met scenario.

De film speelt zich af op een basischool en heeft een kind van tussen de 8 / 10 als hoofdrol. Het doel van de film is om een blik te geven op niet-alledaagse situaties. Het verhaal is nog niet helemaal rond, maar de richting van de film wel.

Scenario: Vind je het leuk om verhalen te schrijven, zou je een idee verder willen uitbreiden en er jouw eigen draai aangeven? Stuur mij dan een berichtje!

Licht: Ik zoek iemand die met mij wil samenwerken, om door middel van licht de beelden sterker te maken. Ook is het belangrijk dat je een eigen kijk hebt op het beeld en ook eigen ideeën inbrengt. 

Log in om de contactgegevens van deze persoon te zien.

Delen