Ziggy Zwart

Ziggy Zwart

Course
Production design
Class
2022
Email
ziggyzwart@gmail.com

Ziggy Coco Zwart (Rotterdam, 1998) wist al sinds ze 15 was dat ze in de film wilde gaan werken. Eerst waren haar ogen gevallen voor het productie vak, tot ze er achter het bestaan van Production Design kwam. De perfecte combinatie tussen creativiteit en productionele skills.

Na haar middelbare school is ze vrijwel meteen naar Amsterdam verhuist om daar het avontuur van de vooropleiding Production Design aan te gaan. Na aangenomen te worden aan de Nederlandse Filmacademie en verschillende producties te hebben gedraaid kreeg ze de smaak te pakken.

De film waar ze het Production Design voor deed in het derde jaar, Revelinho (Idriss Nabil, 2021), werd goed ontvangen en viel meerdere keren in de prijzen (o.a ’Best Children’s Film’ in Sehsuechte Festival Potsdam). In deze periode is ze zich meer gaan specialiseren in kostuum en deed hier een stage in onder leiding van Tanya van Wetten (Het gouden uur, 2021).

Ze blijft zich de komende jaren specialiseren in Kostuum en Production Design en staat klaar om zich te profileren in het werkveld.

 

Back to list
Share