Online talkshow Keep an Eye Filmacademie Festival X FOCUS: Sound Design

vrijdag 07 oktober 2022, 10:00 - 22:00 uur
Online

Online talkshow FOCUS: Sound Design

Sound Design is een essentieel onderdeel van film. Je oren nemen constant waar, bewust of niet. Sound Design alumni Zoë Beekes en Lesley van Brummelen nemen ons mee in hun proces voor de eindexamenfilms This is your captain speaking en Joan’s Theme. Hoe geef je geluid eigenlijk vorm voor een film? En hoe evolueren het narratief en de karakters tijdens het proces? Ook gaan we in op wat de toekomststappen en leermomenten zijn geweest in een belangrijke periode voor het afstuderen. 

FOCUS is de online talkshow van de Nederlandse Filmacademie waarin we in gesprek gaan met inspirerende makers over het filmvak en hun eigen persoonlijk weg in hun ontwikkeling als maker.
Speciaal voor het Keep an Eye Filmacademie Festival 2022 presenteren we vijf afleveringen met de studenten van Lichting ’22.

Delen