Production Design Expositie

dinsdag 04 juli 2023, 15:00 - 21:00 uur
Nederlandse Filmacademie - Studio 2 (begane grond)
Markenplein 1
1011 MV Amsterdam

Op maandag 3 en dinsdag 4 juli zal in studio 2 van de Nederlandse Filmacademie een expositie te zien zijn van de afstuderende studenten production design lichting 2023. Ter voorbereiding voor de vormgeving van de expositie voerden de studenten gesprekken met begeleidend gastdocent Eric Goossens (zelf scenograaf en ontwerper van tentoonstellingen).

De expositie zal inzicht geven in het ontwerp voor de verschillende eindexamenfilms. Tevens zullen de studenten individueel werk tentoonstellen dat ze tijdens hun studie hebben ontwikkeld alsmede speciaal voor deze expositie hebben gerealiseerd. De expositie geeft een uniek kijkje in de ontwikkeling van de studenten en de wijze waarop zij zich willen presenteren aan het werkveld.

Deze expositie is vrij toegankelijk en zonder reservering te bezoeken.

Delen