Keep an Eye Foundation

Het Keep an Eye Filmacademie Festival wordt mogelijk gemaakt door de Keep an Eye Foundation. 

De Keep an Eye Foundation houdt de ogen open voor jonge, veelbelovende talenten. Deze getalenteerde muzikanten, kunstenaars, fotografen, kleinkunstenaars, circusartiesten, ontwerpers en filmmakers krijgen dankzij verschillende beurzen, prijzen, shows en festivals de kans om hun talent te ontwikkelen, nieuwe mogelijkheden te creëren en bovenal hun creatieve dromen te verwezenlijken. Keep an Eye streeft verder naar uitwisseling tussen de verschillende disciplines en opleidingen. Dit om het werk van de studenten eens in een ander perspectief te zien.

Galerie Pouloeuff

Galerie Pouloeuff in Naarden is een initiatief van de Keep an Eye Foundation. Deze eigenwijze galerie biedt een podium aan jong talent meestal pas afgestudeerde kunstenaars. Een expositie bij Galerie Pouloeuff is vaak een eerste stap in hun carrière en vormt een belangrijke schakel naar kunstverzamelaars en musea. Galerie Pouloeuff ondersteunt startende kunstenaars op het gebied van cultureel ondernemerschap. Via de samenwerking die de galerie aangaat met culturele instellingen en bedrijven kunnen deze jonge talenten hun netwerk vergroten en zich verder ontwikkelen. De galerie heeft geen commercieel doel.

Maker zoekt maker!

Keep an Eye wordt matchmaker, waardoor een componist de perfecte tekstschrijver vindt, een muzikant haar kleding-designer, een startende band hun fotograaf, een filmmaker een decorbouwer enzovoort, enzovoort. Hebben twee partijen elkaar via ons gevonden? Dan kunnen ze samen aan de slag gaan met het projectplan/begroting en deze indienen om zo aanspraak te maken op maximaal € 2500,- financiële ondersteuning om hun project te realiseren.

www.keepaneye.nl
www.galeriepouloeuff.nl
www.makerzoektmaker.nl

Delen