Wat is jouw verhaal? - Meld je aan vóór 28 augustus 2023

Gepubliceerd op

Iets doen met film? Dat kan bij het Talentlab van de Filmacademie. De plek waar je onder begeleiding van studenten en professionals kennismaakt met alle facetten filmwereld. Je gaat zelf aan de slag met jouw idee en ontdekt welk onderdeel van film maken het beste bij jou past!

Je kunt je nu aanmelden voor de lessenreeks 'Wat is jouw verhaal?'!
De deadline is maandag 28 augustus 2023.

Wat is jouw verhaal? is een hybride lessenreeks, voor jongeren tussen de 16 en 20 jaar, waarin je leert hoe je van een idee of je eigen verhaal een filmscenario kan schrijven voor een korte film. In zes online lessen leer je de theoretische basis van scenarioschrijven; ideeontwikkeling, dialoogschrijven, personage-ontwikkeling.

Aan de hand van instructievideo’s en opdrachten schrijf je elke les verder aan je scenario. Gedurende het traject, dat drie maanden duurt, worden verschillende activiteiten op de Filmacademie georganiseerd. Het traject start met een rondleiding en uitleg op de academie en wordt afgesloten met een feedbacksessie, waarin professionals uit het werkveld feedback geven op je scenario.

Meer info
 

Delen