Prikbord Toelating Filmacademie

Wil je dit jaar toelating doen voor de Filmacademie?

En zoek je andere mensen die samen met jou kunnen werken aan je toelatingswerk voor de studierichting van jouw keuze? Zoek je bijvoorbeeld een editor of camerapersoon? Of iemand die je kan helpen met produceren? 

Je kunt hier advertenties plaatsen om in contact te komen met andere mensen die toelating willen doen.
HIervoor moet je je eerst wel registreren of inloggen om de advertenties te maken en / of de contactgegevens van andere adverteerders te bekijken. 

Dit prikbord wordt gemodereerd door de redactie van de Filmacademie. Als je een advertentie plaatst zal deze eerst door de redactie worden bekeken en geaccordeerd.

Vragen? nfa-webredactie@ahk.nl

Montage, Sound en Camerapersoon gezocht korte documentaire

13 december 2023

Ik studeer al aan de Filmacademie richting Production Design, maar wil nu aanmelding doen voor regie docu. Hiervoor ga ik een korte documentaire over het leven van studenten/jong volwassenen maken. Waarbij er een groot contrast is tussen het prive leven en werk/stage. Denk aan een typisch studentenleven en een serieuze baan met verantwoordelijkheden. We volgen een beginnend arts die met 16 huisgenoten in een studentenhuis woont. Een student die in het weekend alle technofeesten afgaat en ma-vr op kantoor zit. En een net afgestudeerde engineer die na een nacht stappen op de bouwplaats instructies geeft.

Opnames zijn vooral omgeving Utrecht en een deel in Eindhoven. Voor Montage en Sound locatie in overleg.

Ben je geïnteresseerd of heb je vragen, stuur vooral een berichtje

Log in om de contactgegevens van deze persoon te zien.

 

 

Delen