Prikbord Toelating Filmacademie

Wil je dit jaar toelating doen voor de Filmacademie?

En zoek je andere mensen die samen met jou kunnen werken aan je toelatingswerk voor de studierichting van jouw keuze? Zoek je bijvoorbeeld een editor of camerapersoon? Of iemand die je kan helpen met produceren? 

Je kunt hier advertenties plaatsen om in contact te komen met andere mensen die toelating willen doen.
HIervoor moet je je eerst wel registreren of inloggen om de advertenties te maken en / of de contactgegevens van andere adverteerders te bekijken. 

Dit prikbord wordt gemodereerd door de redactie van de Filmacademie. Als je een advertentie plaatst zal deze eerst door de redactie worden bekeken en geaccordeerd.

Vragen? nfa-webredactie@ahk.nl

Editor, sound designer en color grader gezocht

Nimbus - Het verhaal gaat over Luna, een depressieve journaliste, die op een geobsedeerde manier maar blijft zoeken naar haar vermiste broertje Sol. Jaarlijks herdenkt ze met haar moeder Liv de dag van zijn vermissing in de speeltuin. Ondanks het feit dat Sol doodverklaard is en de zoektocht is stopgezet, weigert Luna dit te accepteren. Wanneer Liv voorstelt om naast de speeltuin ook het graf te bezoeken, verzet Luna zich hevig en keert geïrriteerd naar huis. Eenmaal thuis ontvangt Luna een telefoontje van de GGZ, waar ze op een wachtlijst is geplaatst met een wachttijd van enkele maanden. In paniek besluit ze weg te lopen, maar wordt verrast als Liv onverwacht voor de deur staat. Samen gaan ze naar binnen, waar een emotioneel geladen conflict ontstaat. Liv ontdekt de diepe pijn en innerlijke strijd waarmee Luna worstelt, en de kloof tussen moeder en dochter wordt pijnlijk blootgelegd.

Wil je zelf nog aanmelding doen en zoek je nog een project, dan is dit je kans! Mail mij bij interesse of vragen: fayedeklerk2827@gmail.com

Log in om de contactgegevens van deze persoon te zien.

Delen