Dwight Dompig

psychodynamisch therapeut & intuïtief coach


In Lak’ech

In Lak’ech is een Maya groet en betekent: “Ik ben een andere jij.”

Het is een manier van leven. 
De levende Code van het Hart - Zonder jou ben ik niet. En zonder mij kun jij Jij niet zijn.

Hi mijn naam is Dwight Dompig, psychodynamisch therapeut & intuïtief coach.

Ik ben een mensenmens, geboren in Suriname en op jonge leeftijd naar Nederland verhuisd. Ik ben opgegroeid in Amsterdam en heb 14 jaar gewerkt voor Ziggo als royalty analist.

Op een gegeven moment kwam ik tot de conclusie dat het leven en werken vanuit een kantoor niet meer bij mij paste en heb ik ervoor gekozen me om te laten scholen tot therapeut en coach. Nu werk ik dagelijks met passie en liefde. En ben ik dankbaar dat ik vanuit mijn rol als therapeut en coach met gepaste aandacht, tijd, veiligheid en liefde mijn steentje mag bijdragen in de bewustwording van mijn medemens. Met als doel iemand het beste uit zichzelf te laten halen ongeacht zijn of haar afkomst en achtergrond.

Kennismaken
Tijdens een kennismakingsgesprek bespreek ik samen met jou wat je hulpvraag is. Wat heb je nodig en welke vorm van begeleiding spreekt jou aan. Het kan bijvoorbeeld zijn dat je inzicht wilt vergaren in hetgeen wat je doet, hoe je dat doet maar vooral ook waarom, wat is je WHY?
Ook kan het zijn dat je wilt werken aan zaken die je belemmeren omdat je hierdoor regelmatig vastloopt. Wat de inhoud van je hulpvraag ook is, samen met jou kijk ik naar een persoonlijk passende vorm van begeleiding.
Dit kan therapeutisch zijn maar ook in coachvorm.

Psychodynamische therapeutische benadering
Als therapeut werk ik psychodynamisch met jouw hulpvraag als uitgangspunt. Psychodynamica is het krachtenspel van zelfbeeld, verlangens en emoties. Wanneer deze in harmonie zijn, voelen wij ons energiek en evenwichtig. 
Wanneer deze in disharmonie zijn, voelen wij ons door innerlijke strijd vermoeid en neerslachtig.

Ik combineer tijdens de therapie verschillende technieken zodat ik effectief, verdiepend en zorgvuldig te werk kan gaan. Deze vorm van therapie is zeer aan te bevelen bij bijvoorbeeld; onzekerheid, de wens om effectiever te kunnen communiceren, depressie, stress, relatieproblemen en onverwerkte trauma's maar ook als je last ervaart van belemmerende gedachten en emoties.

De therapie is altijd gericht op jouw persoonlijke groei en ontwikkeling!

Intuïtieve coachende benadering                                                                  
Als intuïtieve coach begeleid ik jou met jouw hulpvraag als uitgangspunt. Hierbij ligt het accent op waar je naartoe wilt, wat is jouw stip aan de horizon. Hoe ziet die eruit en hoe voelt het als je die bereikt hebt.
Dit gaan we samen onderzoeken. Tevens kijken we wat hiervoor nodig is. Welke aanpassingen moet je hiervoor maken. En ben je echt bereid hiervoor te gaan.

Je kunt mij bereiken via:
info@behue.nl
dwight.dompig@behue.nl

Delen